Qeveria Komunale e Vitisë vazhdon me krijimin e hapësirave gjelbëruese

Me qëllim të krijimit të hapësirave gjelbëruese për qytetarët e vitias, Komuna e Vitisë ka filluar gjatë këtij viti ...

Lehtësohet qasja në shkollat fillore,”Bafti Haxhiu” dhe ”Ndre Mjeda”

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor ka vizituar dje shkollat fillore “Bafti Haxhiu” në Viti ...

UBO Consulting prezanton rezultatet detale të IKK-së për Komunën e Vitisë

Valon Feka përfaqësues i Agjencionit UBO Consulting, të cilat punojnë ngushtë me USAID-it, kanë prezantuar dje para ...

Gratë vitiase së bashku kundër kancerit të gjirit

Me moton " Ekzamino, Vepro, Shpëto", Komuna e Vitisë në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini e Sport, Grupin ...

Komuna e Vitisë përfituese e projektit ndërkufitar

Komuna e Vitisë së bashku me atë të Likovës së Maqedonisë janë përfitues të një projekti në vlerë prej 450 mijë eur ...

Kryetari Haliti mori pjesë në festën e gështenjës në Bajram Currë

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka marrë pjesë dje në solemnitetin e organizuar në qytetin e Bajram Curr ...

Next Prev
Duka: I kënaqur me punën e De Biasit

Futbolli shqiptar dhe paraqitjet e fundit te kombetares, ne eliminatoret e Europianit dhe ne miqesoren me Francen, kane terhequr vemendjen e ...Read More »

Rita Ora ndez Stambollin

Fama e saj bëhet gjithnjë e më e madhe në të gjithë botën dhe këngët që ajo nxjerr shume shpejt kthehen në hite. Kështu që nuk është çudi ps ...Read More »

Qeveria Komunale e Vitisë vazhdon me krijimin e hapësirave gjelbëruese

Me qëllim të krijimit të hapësirave gjelbëruese për qytetarët e vitias, Komuna e Vitisë ka filluar gjatë këtij viti edhe me ndërtimin e park ...Read More »

scroll to top
'); var MainContentW = 1024; var LeftBannerW = 130; var RightBannerW = 130; var LeftAdjust = 5; var RightAdjust = 5; var TopAdjust = 80; ShowAdDiv(); window.onresize=ShowAdDiv; }