Delawie viziton Qendrën e Votimit në Komoran

delawie_4611.jpg

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Greg Delawie e ka vizituar Qendrën e Votimit në Komoran të Drenasit, për të parë nga afër procesin zgjedhor.

Ai në këtë qendër të votimit, është informuar për së afërmi rreth procesit zgjedhor dhe për numrin e votuesve.

Top