Smira.jpg

PRANVERA E VITIT 1936

Shkruan: Imer Ademi Tani jemi në vitin 2017, edhe pak ditë fillon stina e luleve apo stina e pranverës siç e njohim të gjithë.Prandaj edhe i gëzohemi …

15726850_732373230256155_8598931439630507209_n.jpg

EMËRTIMET NË KOSOVË

Shkruan: Nazif Laçi   Emërtimet e rrugëve, shkollave dhe institucioneve tjera vitale në Republikën e Kosovës janë bërë pa ndonjë kriter shkencor …

riza-smaka..jpg

Dy Francat!

Shkruan: Prof. Dr. Riza Smaka Territorin sotëm të Francës, në antikë, e popullonin popuj më së të ndryshëm, nder të cilët, Gaulët (Gaul) ishin më …

Top