Kjo sasi e portokajve mund t’ju vrasë

portokall_5994.jpg

Çfarë është e përbashkët për 10,5 lugë sheqeri, 129 lugë të vogla biberi, 24 pasta dhëmbësh, 480 banane dhe 11 mijë portokaj?

Sipas kanalit Asap SCIENCE, këto janë gjëra, të cilat mund t’ju vrasin nëse në këto sasi do t’i konsumoni të gjitha për njëherë, shkruan Huffington Post.

Video-klipet e popullarizuara në Youtube tregojnë për sasitë vdekjeprurëse të gjërave të pazakonshme dhe ushqimeve.

Top